Aitio ja majoitus Nokia Arenan yhteydessä

Continent tarjoaa elämyksellisestä Tampereen Nokia Arenasta 22-paikkaisen aition PH65 sekä majoitusta Arenan yhteydessä olevasta Topaasista. Hanki kokonaiselämys vailla vertaa ja majoitu tapahtuman yhteydessä samassa kohteessa oleviin asuntoihimme!

Varaa aitio

Aitio Nokia Arenalla

Katso Arena-tapahtumat sivulta Nokiaarena.fi ja varaa aitiomme käyttöösi. Helppoa kuin heinänteko, eikös vaan?

Meillä on jokaiseen Arena-tapahtumaan varattuna 22 aitiopaikkaa. Jos sinulla ei ole tarvetta niin monelle paikalle, voit varata muutamankin paikan.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 315 8831 tai sähköpostilla martti.manner@continent.fi ja varaa aitio!

Jää Tampereelle yöksi

Nokia Arena on rakennettu niin, että sinne jäädään tapahtuman jälkeen nauttimaan olosta. Lukuisat ravintolat pitävät huolen, ettet jää nälkäiseksi tai janoiseksi.

Ja kun haluat jatkaa matkaa, voit vetäytyä ylös nukkumaan tai piipahtaa kaupungin keskustassa. Kaikki palvelut avautuvat sinulle kävelyetäisyyden säteellä.

Varaa huone

Korkeatasoista majoitusta

Huoneistomme sijaitsevat kerroksissa 14 ja 15. Ikkunoista ihailet alla avautuvaa Tampereen kaupunkia ja asunnoista siirryt vaikkapa paitahihasillasi Nokia Arenan tunnelmiin.

Asuntomme ovat täysin varusteltuja, sisältäen modernin AV-tekniikan sekä Wi-Fi:n. Majoitut väljästi n. 30 m2 asunnoissa, 2–4 hengen ryhminä.

Kulku asuntoihin tapahtuu kätevästi Pindora-koodilla, jolla avaat sekä ulko-oven että asunnon oven. Henkilökohtaisen ja tapauskohtaisen koodin saat sähköpostilla tai tekstiviestillä varausvahvistuksen yhteydessä.

Kysy lisää

Varaa huone

Varaa huoneesi tai kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse:

044 315 8831   martti.manner@continent.fi